English   English
home     noutati     contact

Produse din tutun • Frunze
 • Tulpini
 • Reconstituit
 • Tutun de mestecat
 • Fasii laminate
 • Tutun taiat
 • Expandat
 • Mixuri de tutun
 • Tutun de pipa
 • Tigari (trabucuri)
 • Umiditate / nicotina & zahar Off-line

Avantaje:

Tutunul trece prin multe proceduri de prelucrare primara specifice pentru a dobandi caracteristicile dorite de ardere si gust ale tigaretei. Fiecare proces, fie ca este vorba de uscare, reumectare, rulare, taiere sau conditionare, are parametrii de umiditate optimi pentru asigurarea unei eficiente maxime a fiecarei etape de prelucrare cu implicatii asupra parametrilor de functionare a utilajelor, reducerii deseurilor, cresterii productivitatii si asigurarii calitatii si omogenitatii produselor pentru urmatoarea etapa a procesului de productie.

Echipamentul de masurare

Noul MCT 460-T este un echipament de masurare dedicat industriei tutunului care o fost proiectat pentru a raspunde cerintelor specifice acestei industrii in termeni de: componenta si prezentarea echipamentului, mediul de functionare, operare si prelucrare a datelor.

Echipamentul MCT 660, este un echipament de laborator, un echipament complementar echipamentelor de masurare on-line. Acesta poate fi utilizat ca referinta pentru echipamentele on-line si suplimentar masurarii umiditatii poate masura continutul de nicotina si zahar din tutunul taiat.

Accesorii

Echipamentul de masurare a umiditatii, dedicat industriei tutunului, este echipat cu un panou de racire cu aer sau apa a carcasei din aluminiu si un senzor de temperatura care monitorizeaza temperarura interna a echipamentului. Un ventilator turbionar si senzori pentru absenta produsului sunt de asemenea disponibili.

Iesirile echipamentului de masurare, interfata de operate locala & afisajul

Echipamentul MCT 460-T este disponibil cu sau fara interfata de operare locala si afisaj. Masurarile sunt efectuate si prelucrate de echipament si transmise prin iesire 4-20 mA sau 0-10 V, interfata seriala RS232, RS485 sau orice alt bus. Prin renuntarea la interfata de operare locala timpul de instalare este minimizat, dar in cazul in care esantioanele pentru verificari incrucisate trebuie sa fie colectate o interfata de operare locala este utila. In acest caz, poate fi conectata la echipamentul MCT 460-T la locul recoltarii probelor.

Masurarea

PSC nu isi asuma responsabilitatea in realizarea unei calibrari "universale", care sa acopere in totalitate domeniul de masurare dorit. Echipamentele sunt livrate pre-calibrate oriunde este posibil cu ajutorul probelor furnizate de client. Suplimentar masurarii umiditati echipamentul poate fi configurat sa masoare temperatura prosusului. Precizia masurarii este dependenta de aplicatie, umiditatea masurata variind de la +/-0,1% la +/-0,3%, functie de caracteristicile mostrei. De regula precizia masurarii umiditatii scade functie de volumul mostrei, distributia eterogena a particulelor componente, continutului ridicat de apa.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informaţii aici. OK