English   English
home     noutati     contact

M─âsurarea contamin─ârii NORMDomeniul de activitate al REGA Engineering include ┼či m─âsurarea contamin─ârii radioactive NORM pentru ┼úevi ┼či bare metalice care au fost utilizate ├«n industria petrolier─â.

Lucr─ârile de m─âsurare a contamin─ârii NORM se efectueaz─â conform Procedurii ÔÇťVerificarea contamin─ârii radioactive NORM PSÔÇôPCNÔÇô01/2009ÔÇŁ aprobat─â de CNCAN (Comisia Na┼úional─â pentru Controlul Activit─â┼úilor Nucleare), a Autoriza┼úiei de Manipulare nr. VI 244/2009 ┼či a Notific─ârii nr. OCP 01/2008.

 

Măsurările sunt efectuate de personal autorizat, posesor de Permise de exercitare de activităţi în domeniul nuclear, cu aparatură autorizată de CNCAN
(Autoriza┼úie de Securitate Radiologic─â de Produs) ┼či BRML.

Dup─â efectuarea m─âsur─ârilor se emit Certificate de Atestare a lipsei contamin─ârii radioactive NORM pentru materialelor feroase necontaminate.

Firma REGA are ├«n desf─â┼čurare contracte similare cu societ─â┼úi de colectare a de┼čeurilor feroase din industria petrolier─â.

REGA are capacitatea tehnic─â ┼či profesional─â s─â asigure mai mul┼úi operatori pentru o loca┼úie ┼či s─â efectueze m─âsur─âtori pentru mai multe loca┼úii simultan.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informaţii aici. OK