English   English
home     noutati     contact

Industria textila  • Bumbac
  • Lana
  • Piele
  • In
  • Fibre sintetice
  • Nailon
  • Neopren

Avantaje:

Este o metoda rapida, utilizatorii beneficiaza intr-un timp scurt de un control al procesului de uscare eficient, din care rezulta o economie de combustibil, mai putine deseuri si o crestere a productivitatii.

Echipamentul de masurare

Sunt disponibile modele MCT 460, ATEX 22-MCT 460 si MCT 330HD. Modelul MCT 330HD este operational la temperaturi peste 50 °C, dar mai mici de 65 °C, fara a fi necesara instalarea unui ventilator sau conectarea la o sursa de aer comprimat. Modelul ATEX 22-MCT 460 este conceput pentru medii cu praf potential periculos.

Accesorii

Echipamentul de masurare MCT 460 este conceput pentru utilizarea atat in conditii de interior cat si in conditii de exterior. Senzori pentru semnalarea absentei produsului masurat si reluarea masurarilor numai in prezenta produsului sunt de asemenea disponibili.

Iesirile echipamentului de masurare, interfata de operate locala & afisajul

Echipamentul MCT 460 este disponibil cu sau fara interfata de operare locala si afisaj. Masurarile sunt efectuate si prelucrate de echipament si transmise prin iesire 4-20 mA sau 0-10 V, interfata seriala RS232, RS485 sau orice alt bus. Prin renuntarea la interfata de operare locala timpul de instalare este minimizat, dar an cazul in care esantioanele pentru verificari incrucisate trebuie sa fie colectate o interfata de operare locala este utila. In acest caz, poate fi conectata la echipamentul MCT 460 la locul recoltarii probelor.

Masurarea

Echipamentele sunt livrate pre-calibrate oriunde este posibil cu ajutorul probelor furnizate de client sau calibratoarelor propri. Precizia masurarii este dependenta de aplicatie.

Nota: Datorita densitatii scazute a unora dintre produsele din industria textila, poate fi necesara instalarea echipamentului de masurare intr-o configuratie de vizualizare unghiulara, specifica fiecarei locatii, pentru a obtine un nivel de semnal mai bun.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informaţii aici. OK