English   English
home     noutati     contact

Industria lemnului  • MDF
  • HDF
  • Placi
  • Peleti din lemn
  • PFL
  • OSB
  • Biogaz
  • Aschii din lemn verde

Avantaje:

Este o metoda rapida, utilizatorii beneficiaza intr-un timp scurt de un control al procesului de uscare cu timpi de pornire imbunatatiti, mai putine opriri ale liniilor de productie, un randament superior obtinut printr-un control imbunatatit al umiditatii si continutului de rasina, reducerea uzurii cauzate de rasina, economie de combustibil si mai putine deseuri.

Echipamentul de masurare

Noul model MCT 460-WP este un echipament de masurare dedicat industriei lemnului care o fost proiectat pentru a raspunde cerintelor specifice acestei industrii: componenta si prezentare a echipamentului, mediul de functionare, operare si prelucrare a datelor. Echipamentul MCT 460-WP poate masura umiditatea intr-un domeniu extins de esente lemnoase si produse din lemn, fara a fi necesara recalibrarea echipamentului daca este schimbata locatia de operare.

Echipamentul MCT 230-BT, este un echipament de laborator, un echipament complementar echipamentelor de masurare on-line. Acesta poate fi utilizat ca referinta pentru echipamentele on-line . Poate masura instantaneu umiditatea aschiilor si particulelor fine de lemn eliminand zgomotul de fond, la masurarea umiditatii, datorat prezentei acestor elemente nereprezentative.

Accesorii

In functie de locatia de instalare pot fi necesare unul sau mai multe din accesoriile urmatoare: un ventilator turbionar, senzori pentru absenta produsului, un circuit de incalzire termostatat, o fereastra de vizualizare a produsului si sonda pentru probe.

Iesirile echipamentului de masurare, interfata de operate locala & afisajul

Modelul MCT 460-WT este disponibil cu sau fara interfata de operare locala si afisaj. Masurarile sunt efectuate si prelucrate de echipament si transmise prin iesire 4-20 mA sau 0-10 V, interfata seriala RS232, RS485 sau orice alt bus. Prin renuntarea la interfata de operare locala timpul de instalare este minimizat, dar in cazul in care esantioanele pentru verificari incrucisate trebuie sa fie colectate o interfata de operare locala este utila. In acest caz, poate fi conectata la echipamentul MCT 460-WT la locul recoltarii probelor.

Masurarea

Suplimentar masurarii umiditatii echipamentul poate monitoriza continutul de rasina ca "evaluare a tendintei". Practic indicatia de masurare va raspunde unei cresteri sau descresteri procentuale a continutului de rasina. Datorita faptului ca nu se poate realiza o calibrare precisa a echipamentului valorile procentuale masurate ale continutului de rasina nu pot fi considerate valori reale ale procentului de rasina.

Echipamentele sunt livrate pre-calibrate oriunde este posibil cu ajutorul probelor furnizate de client. Suplimentar masurarii umiditati echipamentul poate fi configurat sa masoare temperatura produsului. Precizia masurarii este dependenta de aplicatie, precizia masurarii variind de la +/-0,1% pana la +/-0,5, functie de caracteristicile mostrei. De regula precizia masurarii umiditatii scade functie de volumul mostrei, distributia eterogena a particulelor componente, continutului ridicat de apa.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informaţii aici. OK