English   English
home     noutati     contact


Industria chimica si farmaceutica  • Fertilizatori
  • Pulberi
  • Granule din plastic / peleti
  • Sapun pulbere / fulgi
  • Detergent pulbere
  • Pulbere din PVC
  • Cauciuc tocat
  • Explozivi si Nitroceluloza

Avantaje:

Este o metoda rapida, utilizatorii beneficiaza intr-un timp scurt de un control al procesului de uscare eficient, din care rezulta o economie de combustibil, mai putine deseuri si o crestere a productivitatii. In industria farmaceutica umiditatea pulberii atunci cand iese din uscatoare este critica si afecteaza nu numai comprimatul dar si eficienta medicamentului.

Echipamentul de masurare

Modelul MCT 460 este disponibil atat in carcasa din aluminiu cat si in carcasa din otel inoxidabil. De exemplu MCT 460 FG este folosit atat in medii ambiante corozive, cat si in industria farmaceutica. Fereastra echipamentului este construita din sticla, safir sau kelF. Carcasa are factor de protectie IP65, rezista la praf si ploaie. Trebuie instalat echipamentul adecvat clasificarii zonei. Process Sensors are in oferta curenta echipamente conforme: ATEX 22-MCT 460 pentru medii cu praf si MTC 460-Exd pentru medii cu gaze periculoase.

Accesorii

Pentru masurari intr-o conducta verticala pot fi necesare un tub sau o sonda pentru esantioane. O fereastra de vizionare poate fi necesara daca produsul curge prin jgheaburi inclinate sau este continut intr-un uscator cu pat fluidizat. Un difuzor pentru purjare cu aer este recomandat in cazul in care mediul este plin de praf. Un ventilator turbionar pentru racire cu aer daca este cald (> 50 °C). Daca fluxul de produs este discontinuu, unul sau doi senzori pentru pierdere de produs va/vor permite echipamentului de masurare sa actualizeze masurarile numai cand echipamentul vizualizeaza produsul.

Iesirile echipamentului de masurare, interfata de operate locala & afisajul

Echipamentul MCT 460 este disponibil cu sau fara interfata de operare locala si afisaj. Masurarile sunt efectuate si prelucrate de echipament si transmise prin iesire 4-20 mA sau 0-10 V, interfata seriala RS232, RS485 sau orice alt bus. Prin renuntarea la interfata de operare locala timpul de instalare este minimizat, dar in cazul in care esantioanele pentru verificari incrucisate trebuie sa fie colectate o interfata de operare locala este utila . In acest caz, se poate conecta la echipamentul MCT 460, la locul recoltarii probelor. In cazul in care instalarea online nu este fezabila datorita constrangerilor de spatiu, lipsei unei eventuale locatii de instalare (datorita naturii procesului de productie) sau existentei mai multor puncte de masurare, poate fi utilizat un echipament de laborator tip MCT 660 sau MCT 660P.

Masurarea

Echipamentele sunt livrate pre-calibrate oriunde este posibil cu ajutorul probelor furnizate de client sau calibratoarelor propri. Precizia masurarii este dependenta de aplicatie, umiditatea masurata variind de la +/- 0,05 % la +/- 0,5 %, de regula la masurarea continutului de ulei sau de materiale organice dint-un material anorganic. Precizia masurarii este mai buna decat pentru minerale sau agregate naturale datorita unei variatii inerente mai mici a compozitiei.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informaţii aici. OK