English   English
home     noutati     contact


Furaje  • Srot
  • Iarba, lucerna, etc.
  • Furaje din soia
  • Biscuiti, granule, peleti
  • Conserve
  • Turte de cereale din industria berii
  • Furaje din carne si oase
  • Peleti pentru acvacultura sau acvaristica
  • Cereale

Avantaje:

Este o metoda rapida, utilizatorii beneficiaza intr-un timp scurt de un control sporit al proceselor de deshidratare, coacere sau prajire, control ce duce la o eficientizare mai buna a costurilor materiale si la o productivitate sporite dar si la o inalta calitate a produselor in termeni de gust, forma si textura.

Masurarea adaosurilor sau continutului de grasimi, proteine si a altor parametri cu instalatia de masurarea a umiditatii asigura economii in termenii reducerii volumului de teste de rutina in laborator si permite reactii si masuri corective rapide.

Echipamentul de masurare

Modelul MCT 460 este disponibil atat in carcasa din aluminiu sinterizat cat si in carcasa din otel inoxidabil alimentar, modelul MCT 460 FG. Carcasa standard are factor de protectie IP65, rezista la praf si umezeala dar va rugam sa retineti ca echipamentul nu poate fi spalat cu jet de apa sub presiune. Modelul MCT 460 SF este varianta alternativa pentru locatiile in care este probabil ca echipamentul de masurare urmeaza sa fie curatat cu jet de apa sub presiune sau pentru locatiile unde temperatura poate sa creasca pana la 60-65 ° C.

Accesorii

Pentru masurari intr-o conducta verticala sau intr-un uscator prin pulverizare pot fi necesare un tub sau o sonda pentru esantioane. O fereastra de vizionare poate fi necesara daca produsul este transportat de benzi transportoare protejate. Pentru a mentine fereastra de vizionare curata in cazul in care mediul este plin de praf este recomandata utilizarea unui difuzor pentru purjare cu aer. Un ventilator turbionar pentru racire cu aer este necesar daca temperatura aerului este ridicata (> 50 ° C), de exemplu la iesirea dintr-un cuptor sau prajitor.

Iesirile echipamentului de masurare, interfata de operate locala & afisajul

Echipamentul MCT 460 este disponibil cu sau fara interfata de operare locala si afisaj. Masurarile sunt efectuate si prelucrate de echipament si transmise prin iesire 4-20 mA sau 0-10 V, interfata seriala RS232, RS485 sau orice alt bus. Prin renuntarea la interfata de operare locala timpul de instalare este minimizat, dar in cazul in care esantioanele pentru verificari incrucisate trebuie sa fie colectate o interfata de operare locala este utila. In acest caz, se poate conecta la echipamentul MCT 460 la locul recoltarii probelor.

Masurarea

Echipamentele sunt livrate pre-calibrate oriunde este posibil cu ajutorul probelor furnizate de client sau calibratoarelor propri. Masurarile se fac in mod obisnuit ca % din masa uda dar modelul MCT 460 poate fi configurat sa masoare atat ca % din masa uda cat si ca % din masa uscata. Suplimentar valorii umiditatii echipamentul ofera valorii masurate pentru continutul de ulei/grasimi, proteine, cafeina sau conformitatea culorii produsului. Acuratetea valorilor masurate depinde de specificul aplicatiei. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sales@rega.ro.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informaţii aici. OK