English   English
home     noutati     contact


Energie regenerabila  • Biocombustibili
  • Peleti din lemn
  • Biogaz
  • Paie
  • Bio-etanol
  • Bio-diesel
  • Panouri solare
  • Turbine eoliene

Avantaje:

Un numar tot mai mare de aplicatii de pe piata energiei regenerabile necesita monitorizarea si controlul umiditatii. Echipamentul de masurare a umiditatii MCT 460 este utilizat on-line pentru prevenirea blocarii masinilor de extrudat, asigurarea parametrilor produselor finite, eficientizarea productivitatii si cresterea eficientei proceselor de uscare. Echipamentul de masurare a umiditatii MC 660 este de asemenea folosit in procese care implica laminarea polivinilului butiralic (PVB) sau a altor filme sensibile la umezeala, folosite la productia panourilor solare.

Echipamentul de masurare

Modelul MCT 460 este disponibil in carcasa standard din aluminiu.

in functie de particularitatile locatiei sau clasificarii zonei poate fi aleasa alta varianta constructiva. Daca echipamentul trebuie instalat intr-un mediu cu potential de explozie datorat prezentei solventilor este recomandata varianta MTC 460-Exd. Pentru instalarea echipamentului intr-un mediu cu praf este recomandata varianta ATEX 22-MCT 460. Un mediu coroziv impune folosirea variantei cu carcasa din otel inoxidabil. Pentru domeniul de temperaturi de utilizare extins este recomandata varianta MCT 460 HD(sarcini grele).

Accesorii

Echipamentul de masurare MCT 460 este conceput pentru utilizarea atat in conditii de interior cat si in conditii de exterior. Pentru utilizarea in conditii de temperaturi extreme optional poate fi prevazut cu un circuit de incalzire termostatat sau cu ventilatoare si radiatoare suplimentare de racire care extind domeniul de temperaturi de utilizare a echipamentului pana la +80 °C. In cazul utilizarii in exteriorul incintelor echipamentul se monteaza intr-o caseta de protectie la precipitatii, vant si expunere directa la radiatiile solare. Senzori pentru semnalarea absentei produsului masurat si reluarea masurarilor numai in prezenta produsului sunt de asemenea disponibili.

Iesirile echipamentului de masurare, interfata de operate locala & afisajul

Echipamentul MCT 460 este disponibil cu sau fara interfata de operare locala si afisaj. Masurarile sunt efectuate si prelucrate de echipament si transmise prin iesire 4-20 mA sau 0-10 V, interfata seriala RS232, RS485 sau orice alt bus. Prin renuntarea la interfata de operare locala timpul de instalare este minimizat, dar in cazul in care esantioanele pentru verificari incrucisate trebuie sa fie colectate o interfata de operare locala este utila. In acest caz, ar putea fi pur si simplu conectata la echipamentul MCT 460 la locul recoltarii probelor.

Masurarea

Umiditatea este parametru critic masurat, dar si alti parametri importanti pot fi masurati cu echipamentul MCT 460, de exemplu grosimea foliilor de PVB si EVA. Valorile umiditatii trebuiesc mentinute sub un prag procetual maxim, iar variatia grosii filmului poate afecta specificatiile tehnice si calitatea produsului finit. Precizia masurarii este in functie de aplicatie, precizia masurarii umiditatii variind de la +/- 0,1% pana la +/- 0,5%. Precizia masurarii este mai mare pentru aplicatiile pentru produse omogene si mai scazuta pentru produsele eterogene.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informaţii aici. OK